Revizor - Audit támogató szoftver

vakbarát
Regisztráció | Elfelejtett jelszó
E-mail cím
Jelszó
 
hu | en
Tekintse meg új honlapunkat.
"Sohase ígérj többet, mint amennyit meg tudsz tenni."

Loyolai Szent Ignác

Termékek

Koordinátor Koordinátor

A Koordinátor rendszer egyedülálló megoldást ad az összetett vállalati folyamatok emberi közrem...

Revizor Revizor

A Revizor rendszer átfogó funkciókat biztosít a vizsgálati tevékenységek, auditok tervezésére, értékelé...

SAM SAM

A System Acces Manager rendszer központi, egységes, a vállalat minden rendszerére kiterjeszthető jogo...

Képzésszervező Képzésszervező

A Képzésszervező rendszerünk képes a szervezet munkatársainak speciális képzési igényeit nyilvántartani.

TÉR TÉR

A TÉR egy olyan központi teljesítmény értékelő rendszer, amely a munkavállaló feladata...

Revizor

Revizor

A Revizor rendszer átfogó funkciókat biztosít a vizsgálati tevékenységek, auditok tervezésére, értékelésére, valamint a megállapítások rögzítésére és a meghozott intézkedések nyomonkövetésére a vizsgálat teljes életciklusa alatt.

Revizor 3.0


A vállalat belső ellenőrzése által végzett munka általában az alábbi fő fázisokból áll: vizsgálatok elvégzése, megállapítások meghozatala, az eltérések megszüntetésére irányuló tevékenységek kidolgozása, és azok végrehajtásának ellenőrzése.
A Revizor, a vállalat belső ellenőrei számára kifejlesztett olyan ellenőrzéstámogató rendszer, amely a feltárt eltérések megszüntetésére irányuló tevékenységek kidolgozását, és azok végrehajtásának ellenőrzését szolgálja.

Elsődleges célja, hogy javítsa az ellenőrzés hatékonyságát, megbízhatóságát, pontosságát és követhetőségét.

A rendszer működésének alapjául az intézkedési tervek szolgálnak. A tervek, az úgy nevezett tervpontokat, vagyis a konkrét intézkedések dokumentációját fogják adminisztrációs egységbe.
Az egyes tervpontokhoz kijelölhetők – a végrehajtásáért – felelős területek.
A tervpontok tartalmazzák a vizsgálati jegyzőkönyvben szereplő egyes megállapításokat, a megállapításban foglaltak megvalósításához szükséges intézkedéseket, az egyes intézkedések súlyosságát, az intézkedésekre vonatkozó határidőket.

A Revizor több szerepkör kialakítását teszi lehetővé.
Az ellenőr szerepkörrel rendelkezők létrehozhatják az intézkedési terveket, meghatározzák a felülvizsgálati időpontokat, jóváhagyási joggal irányítják a felelősökkel folytatott kommunikációt.
A felelős szerepkörrel rendelkezők részt vesznek az intézkedések kidolgozásában, végrehajtják és dokumentálják azokat.
A lekérdező szerepkörrel rendelkezők hozzáférnek az archív, lezárt tervekhez is, kimutatásokat, összefoglaló jelentéseket készíthetnek.
A rendszergazda szerepkörrel rendelkezők biztosítják az alkalmazás működőképességét, karbantartják a felhasználók adatait, kezelik a szerepköröket.

A rendszer működéséről

A rendszer bemeneti adatait a vizsgálati jegyzőkönyv szolgáltatja.
A tervet és a tervpontokat az ellenőrök hozzák létre, minden módosítást, változtatást ők véglegesítenek, a terv lezárásáról is ők döntenek.
A tervpontokban szereplő intézkedések állapotát az ellenőrök meghatározott időszakonként, ellenőrzik, azaz a felelősöknek ilyenkor be kell számolnia az ellenőrök részére.
Az ilyen felülvizsgálati időszakot nevezzük frissítési időszaknak.
A frissítési időszakok kezdetét az ún. frissítési időpontok jelölik ki. Külön paraméterrel állítható, hogy hány nappal a frissítési időpont előtt kezdődjön a frissítési időszak. Ennek megfelelően a Revizor, konfigurálható módon és automatikusan leveleket küld a kijelölt személyek számára.
A frissítési időszakban, a felelősöknek aktualizálni, emiatt módosítani kell a tervpontokat. A felelős módosíthatja – akár többször is – a tervpont adatait, majd jelezheti, hogy az általa elvégzett módosításokat véglegesnek tekinti.
Az ellenőr elfogadhatja, vagy elutasíthatja a frissítést, illetve bármikor dönthet úgy, hogy véglegesíti azt.

További funkciók


Levél küldés konfigurálása
Az értesítésküldés részletesen paraméterezhető, konfigurálható. Meghatározható, hogy ki, milyen esemény miatt, hány alkalommal és milyen gyakorisággal kapjon értesítő levelet.
A határidők, és a felülvizsgálati időpontok közeledésére automatikusan indul el a frissítési időszak, és ezzel együtt az automatikusan történik az e-mail értesítések küldése.

Kommunikáció, visszakövethetőség
Lehetőség van kézzel indított levelek, körlevelek kiküldésére is a felelősök felé. További kommunikációs lehetőség, hogy az egyes pontokhoz belső üzenetek kapcsolhatók.

Az intézkedési tervek pontjainak adatai minden egyes módosítás után megőrződnek. A végrehajtott módosítások folytonos formában áttekinthetők, kiemelve a módosítás előtti és utáni különbségeket.

Kétnyelvűség, fordítás
Az alkalmazás két nyelv egyidejű használatára van felkészítve. A felhasználók a kiválasztott nyelvnek megfelelően látják a felületeket.
Az intézkedési tervpontok adatai különálló támogató felületen, kényelmesen lefordíthatók az alkalmazás alapnyelvéről a másodlagos nyelvre. Így jelentősen egyszerűsödik a második nyelven való jelentések összeállítása.

Riportok

A Revizor jól paraméterezhető, dinamikus lekérdező felülettel rendelkezik, amely jelentős segítséget nyújt az ellenőrzési riportok elkészítéshez.

Előnyök

  • Az automatikus értesítésküldéssel az igények szerint konfigurálható a szükséges figyelmeztetési mérték.
  • Csökken a frissítések elvégzésének ideje, hiszen nincs dokumentumküldés, nem szükséges külön kommunikáció.
  • Az ellenőrök és a felelősök külön keresgélés nélkül is mindig a számukra éppen tennivalót jelentő, aktuális feladataikat látják.
  • Nem marad el egyetlen elhatározott felülvizsgálat sem elfekvő irattartók miatt.
  • ·Hosszabb időszakokra visszamenőleg is gyorsan, egyszerűen, irattári keresgélés nélkül visszakereshetők az egyes intézkedésekre vonatkozó rögzített adatok.
  • Nincs elveszett dokumentum.
  • A részletes historikus tárolás alapján a vitás esetek egyértelműen eldönthetők.

 
Vissza + Lap tetejére +

ujma

  Magunkról | Termékek | Szolgáltatások | Hírek | Partnerek | Kapcsolat | Ügyfélszolgálat
Online marketing tanácsadó: STandard-Team Kft. Honlapkészítés, keresőmarketing, keresőoptimalizálás: Abfox kft