Szoftverrendszerek - intranetes alkalmazások, termékek demó alkalmazások kipróbálása. Készletnyilvántartó, SAM, Revizor, Koordinátor, Képzésszervező, TÉR, webtel

vakbarát
Regisztráció | Elfelejtett jelszó
E-mail cím
Jelszó
 
hu | en
Tekintse meg új honlapunkat.
"Sohase ígérj többet, mint amennyit meg tudsz tenni."

Loyolai Szent Ignác

Termékek

Koordinátor Koordinátor

A Koordinátor rendszer egyedülálló megoldást ad az összetett vállalati folyamatok emberi közrem...

Revizor Revizor

A Revizor rendszer átfogó funkciókat biztosít a vizsgálati tevékenységek, auditok tervezésére, értékelé...

SAM SAM

A System Acces Manager rendszer központi, egységes, a vállalat minden rendszerére kiterjeszthető jogo...

Képzésszervező Képzésszervező

A Képzésszervező rendszerünk képes a szervezet munkatársainak speciális képzési igényeit nyilvántartani.

TÉR TÉR

A TÉR egy olyan központi teljesítmény értékelő rendszer, amely a munkavállaló feladata...

Termékek

Sokéves nagyvállalati fejlesztési tevékenységünk során felismertük, hogy megrendelőink az eltérő vállalati kultúra ellenére egyes területeken hasonló problémákkal szembesülnek. Az egyedi fejlesztéseink során törekedtünk arra, hogy a felmerülő konkrét igényekre általánosított, de a megrendelő területére specializálható megoldásokat adjunk.

Az így kialakított termékeink ötvözik az egyedi fejlesztések egyszerűséget és kényelmét a nagy szoftverrendszerek általános megoldásaival. Az újabb igények kiszolgálása és a folyamatos fejlesztés során arra törekszünk, hogy az új funkciók megrendelőink számára jól használhatók legyenek, valódi többletet nyújtsanak.

Milyen környezetben használhatók termékeink?

Termékeink mindegyike vállalati intranetes környezetre készített egypontos telepítésű, sokfelhasználós webalkalmazás. Képzett és tapasztalt fejlesztőcsapatunk folyamatosan törekszik a legújabb technológiák alkalmazására úgy, hogy ez ne csökkentse a programjaink hordozhatóságát és biztonságát.
Alkalmazásainkat általánosan jellemzi a többrétegű felépítés, a moduláris megvalósítás, a gondozásmentes vékony kliensek használata és a 24/7 folyamatos üzemeltetési lehetőség.

Mit nyújtunk termékeink mellé?

A moduláris felépítésnek köszönhetően termékeink testre szabhatók a helyi igények figyelembe vételével.  A bevezetési idő rövid, akár néhány hét alatt éles használatra alkalmas rendszert tudunk nyújtani úgy, hogy biztosítjuk a helyszíni támogatást és a kulcsfelhasználók oktatását.
Telepített termékeinket folyamatosan támogatjuk telefonon, levélben, vagy akár interneten a honlapunk Ügyfélszolgálat pontja alatt. A használat során felmerülő igényeket gyorsan, nagy szakértelemmel oldjuk meg, ugyanakkor az új igényekre születő megoldásokat megfelelő keretek között verziókövetés formájában elérhetővé tesszük.

Hogyan ismerhetők meg az egyes termékek?

Termékeinkről átfogó képet kaphat a bal oldali menüből kiválasztva a kívánt rendszert. Egyes termékeinkről az összefoglaló leíráson kívül részletes funkcionális dokumentációt, oktatási anyagot, illetve képekkel illusztrált bemutatót is letölthet, de ennek feltétele, hogy regisztrálja magát a jobb felső részen elhelyezett ügyfélkapunkon. A regisztrált érdeklődők egyes termékeinket ki is próbálhatják online demó formájában.
Amennyiben valamelyik termékünk felkeltette érdeklődését, kérjük, keressen meg bennünket telefonon vagy e-mailben. Egyeztetést követően a termék jobb megismerése érdekében helyszíni bemutatót is tartunk, vagy akár pilot üzemmódban telephelyén telepítjük is az alkalmazást.

Mit kell tudni a demó alkalmazásokról?

A demó alkalmazások regisztrált érdeklődőink számára folyamatosan elérhetők, kipróbálhatók. Egy időben több felhasználó is használhatja az online demókat, de minden felhasználó ugyanazt az adatbázist látja, vagyis az egyes felhasználók nincsenek egymástól elkülönítve. Az éppen aktív felhasználók száma az alkalmazás kiválasztása után látható.
Az alkalmazások adatbázisa kezdeti adatokkal fel van töltve a letölthető oktatási anyag, bemutató mintáinak megfelelően. Ezeket az adatokat az érdeklődők szabadon megváltoztathatják, korlátozás nélkül vehetnek fel új adatokat. Az adatbázis eredeti állapota naponta egyszer, az éjszakai órákban automatikusan visszaállításra kerül. Ennek megfelelően nap közben előfordulhat, hogy az adatbázis állapota nem, vagy nem pontosan az oktatási anyagok mintapéldáit tükrözi

 A további információkhoz kérjük, válassza ki valamelyik termékünket a bal oldali menüből!Vissza + Lap tetejére +

ujma

  Magunkról | Termékek | Szolgáltatások | Hírek | Partnerek | Kapcsolat | Ügyfélszolgálat
Online marketing tanácsadó: STandard-Team Kft. Honlapkészítés, keresőmarketing, keresőoptimalizálás: Abfox kft