Tevékenységi kör

vakbarát
Regisztráció | Elfelejtett jelszó
E-mail cím
Jelszó
 
hu | en
Tekintse meg új honlapunkat.
"Sohase ígérj többet, mint amennyit meg tudsz tenni."

Loyolai Szent Ignác

Magunkról

Tevékenységi kör

Tevékenységi körünk elsősorban a nagyvállalati megrendelők részére készítendő szoftverek tervezésére és fejlesztésére, valamint az ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokra terjed ki.

Fejlesztési tevékenységünk során kialakult egy olyan termékkör, amelynek programjai a különböző megrendelői igények kielégítése során nyerték el jelenlegi formájukat. E termékek további értékesítése adja tevékenységi körünk másik fontos elemét.

Milyen szempontok vezérlik fejlesztői munkánkat?

Szoftverfejlesztési munkánk során különösen nagy hangsúlyt helyezünk az alapos és gondos tervezésre, mivel a tervezés alapjaiban határozza meg a fejlesztésre kerülő rendszer minőségét. Az igényes tervezés egyszerűbbé teszi a későbbi újítások elvégzését. Mindig arra törekszünk, hogy megrendelőink stratégiáját maradéktalanul érvényesítsük a fejlesztésre kerülő szoftverben.

Milyen kompetenciákkal rendelkezünk?

Több, mint tíz éves fejlesztői tapasztalattal rendelkezünk az adatbázis-tervezés és az adatbázis alapú többrétegű webalkalmazások kialakítása terén. Folyamatosan követjük a technológiai fejlesztéseket, munkáink során mindig a legfrissebb eszközöket használjuk. Törekszünk az alacsony erőforrás-igényű, folyamatosan üzemeltethető, stabil, biztonságos alkalmazások fejlesztésére, valamint a lehető legnagyobb platformfüggetlenség kialakítására.

Milyen további tevékenységeket végzünk?

Az egyedi szoftverek fejlesztése és saját termékeink testre szabása mellett képesek vagyunk az információs rendszerek tervezéséhez, fejlesztéséhez és üzemeltetéséhez kapcsolódó további szolgáltatások nyújtására. Szolgáltatás keretében vállaljuk:
- döntések előkészítéséhez szükséges felmérések, elemzések elkészítését,
- rendszerek tervezését, a megvalósíthatóság elemzését,
- integrációs, migrációs feladatok elvégzését a felméréstől a végrehajtásig,
- folyamatok átvilágítását és újjászervezését,
- szakértői tanácsadási, illetve oktatási feladatokat.Vissza + Lap tetejére +

ujma

  Magunkról | Termékek | Szolgáltatások | Hírek | Partnerek | Kapcsolat | Ügyfélszolgálat
Online marketing tanácsadó: STandard-Team Kft. Honlapkészítés, keresőmarketing, keresőoptimalizálás: Abfox kft