Szuperasszisztens

Virtuális munkatárs, akitől mindig lehet kérdezni

Versenyelőny a Szuperasszisztenssel

A Szuperasszisztens a következő lehetőségeket kínálja vállalata számára:

SAM_tulajd1

Hatékony belső tudástár építése

A Szuperasszisztens segítségével a vállalat könnyen és hatékonyan építhet egy olyan belső tudástárat, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan és egyszerűen elérjék a szükséges információkat, növelve ezzel a produktivitást és a hatékonyságot.

Speciális Asszisztensek létrehozása

A Szuperasszisztens rendszeren belül az egyes téma-területek számára önálló virtuális szakértők, úgy nevezett Asszisztensek definiálhatók és konfigurálhatók.

Ezek Asszisztens objektumok nevesíthetők és specializálhatók a kiválasztott téma-terület szerint.

SAM_tulajd1
SAM_tulajd1

Automatizált tartalmi feldolgozás

A Szuperasszisztens dokumentum feldolgozási logikája automatikusan indexeli és értelmezi a feltöltött dokumentumokat, biztosítva, hogy azok gyorsan elérhetők és felhasználhatók legyenek.

Ez lehetővé teszi a dolgozók számára, hogy könnyen megtalálják a számukra releváns információkat, minimalizálva a kereséssel töltött időt és növelve a munka hatékonyságát.

Intelligens csevegőablak

A Szuperasszisztens központi felülete egy intelligens csevegőablak, amelyen keresztül a felhasználók könnyen és intuitívan léphetnek kapcsolatba a rendszerrel.

Ezáltal magyar nyelvű írott beszélgetés formájában kommunikálhatnak a Szuperasszisztenssel, gyors és pontos válaszokat kapva kérdéseikre és kéréseikre. A dialógus során a rendszer kontextusban marad a felhasználóval, ezzel növelve az általa adott válaszok érvényességét.

SAM_tulajd1

A Szuperasszisztens használatának előnyei a vállalat számára

Idő- és költségmegtakarítás

A Szuperasszisztens gyorsítja a tudástárakba feltöltött információk kinyerését, ezzel munkaidőt takarít meg és szakmai kompetenciát szabadít fel.

Hatékonyságnövelés

A különböző Asszisztensek definiálásával és paraméterezésével az adott téma-területre vonatkozóan specifikusabb és hatékonyabb lesz a rendszer válaszadási képessége.

Versenyképesség növelése

Az AI bevezetése nem csupán technológiai fejlesztés, hanem stratégiai előny is.  A Szuperasszisztens bevezetése egyben jelzi a vállalat innovációs elkötelezettségét is.

Nagyobb munkavállalói elkötelezettség

A Szuperasszisztens által nyújtott könnyű és egyszerű hozzáférés a tudáshoz javítja a dolgozók munkavállalói élményét és elégedettségét.

Javul a munkavégzés megbízhatósága

A Szuperasszisztens segítségével a munkatársak magabiztosabbak és határozottabbak lesznek a saját szakterületükön.

Betanulási idő csökkenése

A Szuperasszisztens használatával a helyettesítés és az új munkatárs betanítása gyorsabban megoldható, mivel a felhalmozott tudás egyszerűbben elérhető.

További kérdése van?

Írjon nekünk!

Informa Számítástechnikai és Szolgáltató Kft.

Telefon

+36 74 565 669

+36 30 277 36 85

Cím

Székhely:
1092 Budapest, Kinizsi u. 21-25. IV. em.

Telephely:
7200 Dombóvár, Árnyas u. 28.